هنرهای تجسمی

کتاب حسین طاهرزاده بهزاد به چاپ رسيد دیدگاهتان را بنویسید

کتاب حسین طاهرزاده بهزاد ذیل پژوهش در احوال و آثار طاهرزاده لاجرم به دو مقوله مهم همسو با عملکرد او نیز می‌پردازد: یکی پیدایش، فراز و فرود و جایگاه «مدرسه صنایع قدیمه» یا همان «هنرستان عالی هنرهای ملّی»، که بنیان‌گذار و مدیر آن طاهرزاده بود؛ و دیگری کنکاش در چند و چون هنر نگارگری معاصر و تجدید حیات آن که در این راستا نیز طاهرزاده تعیین‌کننده‌ترین نقش را داشت.

در دو دهۀ اخیر تلاش‌های ارجمندی برای تحلیل تاریخ هنر و نقاشی معاصر صورت گرفته و کتاب‌ها و مقالات مفید بسیاری انتشار یافته است؛ اما منظر عمده این پژوهش‌ها معطوف به گرایش‌های مدرنیستی در هنر بوده و مؤلفان کمتر به حوزه هنرهای سنتی به‌ویژه هنر نگارگری پرداخته‌اند. نگارنده به عنوان معلم تاریخ هنر، خلأ چنین مباحثی را در منابع موجود احساس می‌کردم و این نوشتار تلاشی برای جبران‌ بخشی از این کاستی‌هاست. امید که روشنگر زوایایی از تاریخ نقاشی ایران در سرآغاز سده اخیر بوده به‌ویژه تصویر دقیقی از احوال و آثار حسین طاهرزاده بهزاد به دست دهد.

علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب ارزشمند می‌توانند با مراجعه به نشانی خیابان ولیعصر، نرسیده به چهارراه طالقانی، شماره ۱۵۵۰، کتاب‌فروشی انتشارات فرهنگستان هنر، و یا همين وبگاه مؤسسه متن اقدام کنند.

حسین طاهرزاده بهزاد

Availability:

ناموجود


علی اصفر میرزایی مهر

 

کتاب حسین طاهرزاده بهزاد ذیل پژوهش در احوال و آثار طاهرزاده لاجرم به دو مقوله مهم همسو با عملکرد او نیز می‌پردازد:

یکی پیدایش، فراز و فرود و جایگاه «مدرسه صنایع قدیمه» یا همان «هنرستان عالی هنرهای ملّی»، که بنیان‌گذار و مدیر آن طاهرزاده بود؛ و دیگری کنکاش در چند و چون هنر نگارگری معاصر و تجدید حیات آن که در این راستا نیز طاهرزاده تعیین‌کننده‌ترین نقش را داشت

3,300,000 ریال 2,970,000 ریال

ناموجود

کتاب حسین طاهرزاده بهزاد ذیل پژوهش در احوال و آثار طاهرزاده لاجرم به دو مقوله مهم همسو با عملکرد او نیز می‌پردازد:

یکی پیدایش، فراز و فرود و جایگاه «مدرسه صنایع قدیمه» یا همان «هنرستان عالی هنرهای ملّی»، که بنیان‌گذار و مدیر آن طاهرزاده بود؛

و دیگری کنکاش در چند و چون هنر نگارگری معاصر و تجدید حیات آن که در این راستا نیز طاهرزاده تعیین‌کننده‌ترین نقش را داشت.

در دو دهۀ اخیر تلاش‌های ارجمندی برای تحلیل تاریخ هنر و نقاشی معاصر صورت گرفته و کتاب‌ها و مقالات مفید بسیاری انتشار یافته است؛

اما منظر عمده این پژوهش‌ها معطوف به گرایش‌های مدرنیستی در هنر بوده و مؤلفان کمتر به حوزه هنرهای سنتی به‌ویژه هنر نگارگری پرداخته‌اند.

نگارنده به عنوان معلم تاریخ هنر، خلأ چنین مباحثی را در منابع موجود احساس می‌کردم و این نوشتار (حسین طاهرزاده بهزاد) تلاشی برای جبران‌ بخشی از این کاستی‌هاست.

امید که روشنگر زوایایی از تاریخ نقاشی ایران در سرآغاز سده اخیر بوده به‌ویژه تصویر دقیقی از احوال و آثار حسین طاهرزاده بهزاد به دست دهد.

شناسه محصول: 545 دسته:

مشخصات کلی

وزن 837 گرم
شابك

نویسنده

قطع

نوع جلد

تعداد صفحات

وزن

نوبت چاپ

سال چاپ

شمارگان

زبان

ناشر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *